Osteopathie

Wat is osteopathie?
Osteopathie gaat uit van het principe dat alles in het lichaam beweegt. Osteopathie is een behandelvorm waarbij de osteopaat alleen met zijn handen werkt. De osteopaat gaat op zoek naar weefsels en structuren in het lichaam die minder beweeglijk zijn geworden.

Wat doet een osteopaat?
Als een deel van het lichaam niet goed kan bewegen, dan kan dat klachten veroorzaken. Deze klachten zitten niet altijd op dezelfde plek als waar de oorzaak zich bevindt. Een osteopaat onderzoekt waar in het lichaam weefsels en of structuren minder goed bewegen en herstelt deze beweeglijkheid en daardoor de samenwerking tussen de verschillende weefsels en structuren en behandelt daardoor het lichaam als geheel.

Kan ik bij Totally Fysio terecht voor osteopathie?
Ik ben in 2015 begonnen met de opleiding osteopathie bij The International Academy of Osteopathy in Zeist. Het kan dus voorkomen dat ik gedurende uw behandelingen osteopatische technieken zal gebruiken als dit uw klachten positief kan beïnvloeden.


logo_totally_fysio_ALT

Totally Fysio is uw fysiotherapiepraktijk in Esch die streeft naar blessure vrij bewegen. Dus heeft u een blessure of wilt u deze juist graag vermijden? Bij Totally fysio kijken we samen hoe we uw klachten kunnen verminderen.

© Copyright Totally Fysio