Fysiotherapeut

PATRICK VAN WEERT

http://www.totallyfysio.nl/wp-content/uploads/2016/06/Patrick_Pagina.jpg

Maak een afspraak met mij

Openingstijden


Maandag
14:00 – 19:00
Dinsdag
07:30 – 12:00
Woensdag
07:30 – 21:30
Donderdag
07:30 – 18:00
Vrijdag
07:30 – 10:30
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten


Contacteer Patrick

CONTACT INFO


+31 6 4094 0936

info@totallyfysio.nl

Maak een afspraak!


Mijn naam is Patrick van Weert, trotse eigenaar van Totally Fysio aan de Groenweg in Esch.

Mijn naam is Patrick van Weert, 41 jaar oud, getrouwd en heb drie kinderen. In 2001 ben ik in dienst getreden bij de Koninklijke Landmacht. Ik heb 10 jaar gediend als militair verpleegkundige. Na mijn uitzending naar Afghanistan in 2007 ben ik begonnen aan de opleiding fysiotherapie bij Thim van der Laan in Nieuwegein. In juni 2011 heb ik mijn diploma in ontvangst mogen nemen.

Na mijn diplomering ben ik begonnen met werken in een tweetal particulieren praktijken in Empel en Hedel.

In 2013 heb ik de stap genomen en ben ik mijn eigen praktijk begonnen aan de Groenweg in Esch, waar ik met erg veel plezier werk. Sinds 2018 werk ik fulltime in Esch.

Na 3 jaar werken als fysiotherapeut liep ik steeds vaker tegen klachten aan waar ik het antwoord niet op had. Op zoek naar deze antwoorden ben ik in 2015 begonnen met de opleiding osteopathie bij The International Academy of Osteopathy in Zeist.

Osteopathie gaat uit van het principe dat alles in het lichaam beweegt. Osteopathie is een behandelvorm waarbij de osteopaat alleen met zijn handen werkt. De osteopaat gaat op zoek naar weefsels en structuren in het lichaam die minder beweeglijk zijn geworden.

Als een deel van het lichaam niet goed kan bewegen, dan kan dat klachten veroorzaken. Deze klachten zitten niet altijd op dezelfde plek als waar de oorzaak zich bevindt. Een osteopaat onderzoekt waar in het lichaam weefsels en of structuren minder goed bewegen en herstelt deze beweeglijkheid en daardoor de samenwerking tussen de verschillende weefsels en structuren en behandelt daardoor het lichaam als geheel.

Het kan voorkomen dat ik gedurende uw behandelingen osteopatische technieken zal gebruiken als dit uw klachten positief kan beïnvloeden.

Graag tot ziens in mijn praktijk.


logo_totally_fysio_ALT

Totally Fysio is uw fysiotherapiepraktijk in Esch die streeft naar blessure vrij bewegen. Dus heeft u een blessure of wilt u deze juist graag vermijden? Bij Totally fysio kijken we samen hoe we uw klachten kunnen verminderen.

© Copyright Totally Fysio