FAQ

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik een afspraak maken?


Voor het maken van een afspraak bij Totally Fysio in Esch, kunt u bellen naar: +31 6 40 94 09 36. U kunt ook een afspraak maken door het contactformulier in te vullen van Totally Fysio. Nadat u dit formulier heeft ingevuld, zult u worden teruggebeld voor het maken van een afspraak.

Heb ik een verwijzing van mijn huisarts of specialist nodig?


Een verwijsbrief van uw huisarts voor een afspraak bij de fysiotherapeut is sinds 1 januari 2006 niet meer nodig. Het is natuurlijk nog toegestaan een afspraak te maken bij de huisarts, maar dit hoeft in principe niet meer.

De voordelen zijn dus dat u direct bij uw fysiotherapeut terecht kan. Hierdoor kunt u samen met uw fysiotherapeut snel beginnen met werken aan uw herstel. De centrale rol voor de coördinatie van uw zorg blijft bij de huisarts.

De fysiotherapeut zal de huisarts blijven informeren, behalve wanneer a aangeeft dit niet te wensen. Wanneer u besluit rechtstreeks uw fysiotherapeut te raadplegen, voert deze eerst een zogenoemde screening uit. Dit betekent dat de fysiotherapeut vaststelt of u bij de fysiotherapeut aan het juiste adres bent. Wanneer dit niet het geval is kan deze u bijvoorbeeld doorsturen naar de huisarts.

Wat moet ik meenemen bij de eerste afspraak?


Voor de eerste afspraak zijn de volgende zaken belangrijk om bij u te hebben:

  • Identiteitsbewijs;
  • verzekeringsgegevens;
  • eventuele verwijzing van uw huisarts of specialist;
  • medicijnoverzicht en overige (relevante) medische gegevens;
  • Eventueel een handdoek.

Wat zijn de openingstijden?


De openingstijden van uw fysiotherapie in Esch zijn:

Maandag: 14:00 – 19:00
Dinsdag: 07:30 – 12:00
Woensdag: 07:30 – 21:30
Donderdag: 07:30 – 18:00
Vrijdag: 07:30 – 10:30

Wat moet ik doen wanneer ik verhinderd ben?


Natuurlijk kan het voorkomen dat u onverwacht verhinderd raakt. Wanneer u verhinderd bent, gelieve 24 uur van te voren af te zeggen. Voor een niet nagekomen afspraak, zijn we genoodzaakt € 30,00 in rekening te brengen.

Heeft de praktijk contracten met mijn zorgverzekeraar?


Totally Fysio heeft een overeenkomst met alle grote zorgverzekeraars in Nederland en is aangesloten bij het Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie. Heeft u vragen over vergoeding van behandelingen, neemt u dan contact op met de praktijk.

Wat zijn de kosten van een behandeling?


Voor meer informatie over de tarieven van Totally Fysio, willen we graag verwijzen naar de volgende pagina: Tarieven Totally Fysio.