Fysiotherapie Boxtel

Fysiotherapie Boxtel

Totally Fysio is vanaf boxtel in zo’n 5 – 10 minuten te bereiken.

Onze praktijk is gelegen in Esch aan de Groenweg 3b. Inmiddels weten steeds meer mensen uit Boxtel ons te vinden. Wij hanteren effectieve behandelmethodes waar patiënttevredenheid centraal staat. Wij geven elke patiënt de aandacht die hij of zij verdient. Samen gaan we op zoek naar de bron van uw klachten om vervolgens samen het doel van de behandeling te bepalen.

Contact voor Fysio in Boxtel

Wij zijn gemakkelijk te bereiken. Zo bent u binnen vijf a tien minuten bij ons bij de praktijk vanuit Boxtel. Daarom weten steeds meer mensen die op zoek zijn naar fysiotherapie in Boxtel ons te vinden. U kunt bij ons voor de deur parkeren. Wilt u graag een afspraak maken of contact met ons opnemen? Bekijk dan onze contact informatie:

Totally Fysio
Groenweg 3b
5296 LZ Esch

Over Patrick

In 2001 ben ik in dienst getreden bij de Koninklijke Landmacht. Ik heb 10 jaar gediend als militair verpleegkundige. Vervolgens ben ik begonnen met de opleiding fysiotherapie. Inmiddels ben ik meer dan 10 jaar fysiotherapeut. Om mijn kennis te verbreden ben ik verder gegaan met de opleiding Osteopathie.