Over Totally Fysio

Direct fysiotherapie bij Totally Fysio

Wij hanteren effectieve behandelmethodes waar patiënttevredenheid centraal staat. Wij geven elke patiënt de aandacht die hij of zij verdient. Samen gaan we op zoek naar de bron van uw klachten om vervolgens samen het doel van de behandeling te bepalen.

Onze resultaatgerichte aanpak en specialisaties zorgen ervoor dat wij vaak snel de klachten kunnen verminderen. Uw gezondheid is onze zorg.

Ons team

Patrick van
Weert

Osteopaat

Inmiddels ben ik al meer dan 10 jaar fysiotherapeut. Om mijn kennis te verbreden ben ik daarna verder gegaan met de opleiding Osteopathie. Met toepassing van osteopathische technieken ga ik op zoek naar weefsels en structuren in het lichaam die minder beweeglijk zijn geworden. Als een deel van het lichaam niet goed kan bewegen, dan kan dat klachten veroorzaken.

Deze klachten zitten niet altijd op dezelfde plek als waar de oorzaak zich bevindt. Daarom onderzoek ik waar in het lichaam weefsels en of structuren minder goed bewegen en werk ik aan herstel van deze beweeglijkheid. Dit zorgt ervoor dat de samenwerking tussen de verschillende weefsels en structuren ook hersteld wordt om zo snel mogelijk klachten te verminderen.

Daphne van Meurs

Fysiotherapeut

Ik heb altijd interesse gehad in sport en het menselijk lichaam. Ik heb vanaf jonge leeftijd gevolleybald en vanuit hier altijd veel blessures gezien die mijn aandacht trokken. Toen ik mijn beroepskeuze moest maken sprak de fysiotherapie mij dan ook enorm aan. Als fysiotherapeut vind ik het belangrijk dat ik mijn cliënten help om de doelen te bereiken die ze voor ogen hebben. Deze doelen kunnen dan ook per individu verschillen en dat maakt het zo interessant. Iemand helpen om dagelijks weer pijnvrij te kunnen bewegen of iemand helpen om een marathon te gaan lopen. Beide super interessant. Bovendien vind ik het ook erg leuk om kennis over te dragen, wat natuurlijk ook bij het vak fysiotherapie hoort.

Je kunt bij mij terrecht voor alle orthopedische klachten, verschillende revalidaties en taping.

Ervaringen

Ik ben zeer tevreden over de behandelingen die ik in de praktijk heb gehad! Bedankt!

– Remco

Goede therapeuten die hun vak verstaan. Ik heb altijd goede behandeling, service én advies mogen ontvangen.

– Jan

Plan gemakkelijk een afspraak in!